AddresseBymosevej 2, 3200 Helsinge
Ring til os+45 2625 5825

Hvem vi er

Velkommen TIL Helsinge Auto

Vi har over 20 års erfaring

Med mange års erfaring inden for mekanikområdet tilbyder Helsinge Auto en skræddersyet service til alle dine mekaniske problemer.
Vi udfører alt indenfor autoreparationer i Helsinge Auto såsom: Service, reparationer, olieskift, tandrem, støddæmpere og affjedring, bremser, dæk centralt i Helsinge. Du kan roligt betro os din bil, fabriksgarantien bibeholdes og er certificeret. Vores professonelle mekanikere er uddannede i teknisk udstyr så de kan servicere og reparere alle bilmodeller. De følger specifikationerne fra bilproducenten. Helsinge Autocenter vil kunne rådgive om reparationer og indfri dine forventninger. Så tøv ikke med at aftale en tid til autoservice.

Vores mission er at give kunden professionel service og god rådgivning fra erfarne mekanikere. Kunden er vores højeste prioritet, og hos os kan du altid forvente et tilfredsstillende resultat.

Vores vision er at sikre, at vores kunder altid føler sig trygge, når de leverer deres biler til reparation hos os i Helsinge Auto. Vi kan garantere at alle vores reservedele garanteret.

At kunne stole på os mens vi vedligeholder din bil er en af vore primært mål fordi vi giver en uforglemmelig god service og leverer en ren bil hvor hver reparation.

0
års erfaring
0
Udført projekter
0
Tilfredse kunder
Book en Tid til

Reparation

+45
@
DK